Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g200g340kcal40g0g20g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g500g265kcal7g57g1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g125g200kcal3.7g5g18.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1683kcal103.4g127.6g84.8g1.2g
Valittu annoskoko1017g842kcal51.7g63.8g42.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna509g421kcal25.9g31.9g21.2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134