Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g229g389kcal45.8g0g22.9g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g572g303kcal8g65.2g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.7g14kcal0.7g0.1g1.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g143g229kcal4.3g5.7g21.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2.3g16kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g1927kcal118.6g145.8g97.2g1.4g
Valittu annoskoko1164g963kcal59.3g72.9g48.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna582g482kcal29.7g36.5g24.3g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134