Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g286g486kcal57.2g0g28.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g715g379kcal10g81.5g1.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.2g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g179g286kcal5.4g7.2g26.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2.9g20kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 215g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2910g2408kcal148.2g182.4g121.2g1.8g
Valittu annoskoko1455g1204kcal74.1g91.2g60.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna728g602kcal37.1g45.6g30.3g0.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134