Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g458g778kcal91.6g0g45.8g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1145g607kcal16g130.5g2.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g29kcal1.4g0.2g2.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g286g458kcal8.6g11.4g42.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g4.6g31kcal0g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 343g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g3853kcal237.2g291.8g194.2g2.8g
Valittu annoskoko2328g1927kcal118.6g145.9g97.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna1164g963kcal59.3g73g48.6g0.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134