Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g572g973kcal114.5g0g57.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1431g758kcal20g163.1g2.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g36kcal1.7g0.2g3.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g358g572kcal10.7g14.3g53.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g5.7g39kcal0.1g0.1g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 429g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5820g4817kcal296.6g365g242.8g3.4g
Valittu annoskoko2910g2409kcal148.3g182.5g121.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna1455g1204kcal74.2g91.3g60.7g0.9g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134