Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g115g195kcal22.9g0g11.4g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g286g152kcal4g32.6g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.2kcal0.3g0g0.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g72g115kcal2.1g2.9g10.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g964kcal59.2g73g48.4g0.6g
Valittu annoskoko582g482kcal29.6g36.5g24.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna291g241kcal14.8g18.3g12.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134