Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g172g292kcal34.3g0g17.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g429g228kcal6g48.9g0.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.3g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g107g172kcal3.2g4.3g16.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g1445kcal88.8g109.4g73g1g
Valittu annoskoko873g723kcal44.4g54.7g36.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna437g361kcal22.2g27.4g18.3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134