Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 564g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 501g1109kcal87.7g0g85.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g63g213kcal12.5g0g18.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g25g90kcal5g0.8g7.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl63g225kcal1.3g1.7g23.8g0g
Juusto, keskiarvo 188g657kcal47g0.5g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2830g4975kcal313.6g34.4g397.6g7.8g
Valittu annoskoko1415g2488kcal156.8g17.2g198.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna708g1244kcal78.4g8.6g99.4g2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238