Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 789g142kcal4.4g19.7g3.2g5.5g
Jauheliha, sika-nauta 701g1553kcal122.7g0g119.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g88g298kcal17.5g0g25.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g35g126kcal7g1.1g10.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl88g316kcal1.8g2.4g33.3g0g
Juusto, keskiarvo 263g920kcal65.8g0.7g72.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3962g6965kcal438.8g48.2g556.2g11g
Valittu annoskoko1981g3482kcal219.4g24.1g278.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna991g1741kcal109.7g12.1g139.1g2.8g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238