Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 902g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Jauheliha, sika-nauta 801g1775kcal140.2g0g136.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g100g341kcal20g0g29.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g40g144kcal8g1.2g11.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g361kcal2g2.7g38.1g0g
Juusto, keskiarvo 301g1052kcal75.2g0.8g83.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4528g7960kcal501.2g54.8g635.6g12.6g
Valittu annoskoko2264g3980kcal250.6g27.4g317.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna1132g1990kcal125.3g13.7g158.9g3.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238