Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1014g183kcal5.7g25.4g4.1g7.1g
Jauheliha, sika-nauta 902g1997kcal157.8g0g153.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g165kcal0.2g0.2g18g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g113g383kcal22.5g0g32.7g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g45g161kcal9g1.4g13.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl113g406kcal2.3g3g42.8g0g
Juusto, keskiarvo 338g1183kcal84.6g0.8g93.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5094g8955kcal564.2g61.6g715.4g14.2g
Valittu annoskoko2547g4477kcal282.1g30.8g357.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna1274g2239kcal141.1g15.4g178.9g3.6g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238