Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g5g18kcal1g0.2g1.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.3g0.3g4.8g0g
Juusto, keskiarvo 38g131kcal9.4g0.1g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g995kcal62.6g6.8g79.6g1.6g
Valittu annoskoko283g497kcal31.3g3.4g39.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna142g249kcal15.7g1.7g19.9g0.4g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238