Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1127g203kcal6.3g28.2g4.5g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 1002g2218kcal175.3g0g170.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g125g426kcal25g0g36.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g50g179kcal10g1.5g14.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl125g451kcal2.5g3.4g47.6g0g
Juusto, keskiarvo 376g1315kcal94g0.9g104.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5660g9950kcal626.8g68.6g794.6g15.8g
Valittu annoskoko2830g4975kcal313.4g34.3g397.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna1415g2488kcal156.7g17.2g198.7g4g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238