Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g25g85kcal5g0g7.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g10g36kcal2g0.3g2.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Juusto, keskiarvo 75g262kcal18.8g0.2g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1986kcal125.4g13.8g158.8g3.2g
Valittu annoskoko565g993kcal62.7g6.9g79.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna283g497kcal31.4g3.5g39.7g0.8g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238