Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 301g666kcal52.6g0g51.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g15g54kcal3g0.5g4.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.8g1g14.3g0g
Juusto, keskiarvo 113g394kcal28.2g0.3g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1698g2985kcal188.2g20.8g238.6g4.8g
Valittu annoskoko849g1492kcal94.1g10.4g119.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna425g746kcal47.1g5.2g59.7g1.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238