Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 367g108kcal3.5g16.5g1.5g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g67g214kcal34.7g18.7g0.3g10.7g
Sipuli (kuorittu)87g23kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss100g310kcal24g0.8g23g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)267g67kcal2.7g14.7g0g3.7g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2369kcal235g112g106g46g
Valittu annoskoko1176g1184kcal117.5g56g53g23g
Annoskoko puolitettuna588g592kcal58.8g28g26.5g11.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315