Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 459g134kcal4.3g20.7g1.8g8.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g84g267kcal43.4g23.4g0.4g13.4g
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss125g388kcal30g1g28.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)334g84kcal3.3g18.4g0g4.7g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2961kcal293.4g140g132.4g57.8g
Valittu annoskoko1470g1480kcal146.7g70g66.2g28.9g
Annoskoko puolitettuna735g740kcal73.4g35g33.1g14.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315