Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 551g161kcal5.2g24.8g2.2g10.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g100g321kcal52.1g28g0.5g16g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss150g466kcal36.1g1.2g34.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)401g100kcal4g22g0g5.6g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3553kcal352.6g167.6g159.2g69.2g
Valittu annoskoko1764g1777kcal176.3g83.8g79.6g34.6g
Annoskoko puolitettuna882g888kcal88.2g41.9g39.8g17.3g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315