Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 734g215kcal6.9g33g2.9g14g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g887kcal101.5g0g53.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g134g427kcal69.4g37.4g0.7g21.4g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.3g0.3g3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss200g621kcal48.1g1.6g46.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)534g134kcal5.3g29.4g0g7.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4738kcal470g223.6g212g92.6g
Valittu annoskoko2352g2369kcal235g111.8g106g46.3g
Annoskoko puolitettuna1176g1185kcal117.5g55.9g53g23.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315