Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 826g242kcal7.8g37.2g3.3g15.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.2g0g60.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g150g481kcal78.1g42.1g0.8g24g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss225g699kcal54.1g1.8g51.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)601g150kcal6g33g0g8.4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g5330kcal528.8g251.8g238.6g103.6g
Valittu annoskoko2646g2665kcal264.4g125.9g119.3g51.8g
Annoskoko puolitettuna1323g1333kcal132.2g63g59.7g25.9g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315