Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 92g27kcal0.9g4.1g0.4g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g17g53kcal8.7g4.7g0.1g2.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss25g78kcal6g0.2g5.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)67g17kcal0.7g3.7g0g0.9g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g592kcal58.8g28g26.6g11.4g
Valittu annoskoko294g296kcal29.4g14g13.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna147g148kcal14.7g7g6.7g2.9g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315