Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 918g269kcal8.6g41.3g3.7g17.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha668g1108kcal126.8g0g66.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g167g534kcal86.8g46.7g0.8g26.7g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss250g776kcal60.1g2g57.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)668g167kcal6.7g36.7g0g9.3g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g5922kcal587.4g279.4g265.2g115g
Valittu annoskoko2940g2961kcal293.7g139.7g132.6g57.5g
Annoskoko puolitettuna1470g1481kcal146.9g69.9g66.3g28.8g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315