Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1100g322kcal10.3g49.5g4.4g20.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g200g640kcal104g56g1g32g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss300g930kcal72g2.4g69g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7046g7096kcal704g335g317.6g138g
Valittu annoskoko3523g3548kcal352g167.5g158.8g69g
Annoskoko puolitettuna1762g1774kcal176g83.8g79.4g34.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315