Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 184g54kcal1.7g8.3g0.7g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g33g107kcal17.4g9.3g0.2g5.3g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss50g155kcal12g0.4g11.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)134g33kcal1.3g7.3g0g1.9g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1184kcal117.6g55.8g53.2g23g
Valittu annoskoko588g592kcal58.8g27.9g26.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna294g296kcal29.4g14g13.3g5.8g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315