Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 275g81kcal2.6g12.4g1.1g5.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g50g160kcal26g14g0.3g8g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss75g233kcal18g0.6g17.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1761g1774kcal175.8g83.8g79.6g34.4g
Valittu annoskoko881g887kcal87.9g41.9g39.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna440g444kcal44g21g19.9g8.6g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315