Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.3g8g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.6g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Pekoni atria142g496kcal21.2g0g42.5g0g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.1g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g3922kcal326g91.2g240.6g12.4g
Valittu annoskoko1275g1961kcal163g45.6g120.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna638g981kcal81.5g22.8g60.2g3.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731