Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 267g171kcal8.5g12.9g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Pekoni atria227g793kcal34g0g68g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g6276kcal521.6g146.6g385g20g
Valittu annoskoko2040g3138kcal260.8g73.3g192.5g10g
Annoskoko puolitettuna1020g1569kcal130.4g36.7g96.3g5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731