Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Pekoni atria255g893kcal38.2g0g76.5g0g
Porkkana 293g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g7060kcal586.6g164.6g433.4g22.6g
Valittu annoskoko2295g3530kcal293.3g82.3g216.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna1148g1765kcal146.7g41.2g108.4g5.7g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731