Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 33g21kcal1.1g1.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni atria28g99kcal4.2g0g8.5g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g785kcal65g18.2g48g2.4g
Valittu annoskoko255g392kcal32.5g9.1g24g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g196kcal16.3g4.6g12g0.6g
Arvot/100g100g154kcal12.7g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731