Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 333g214kcal10.7g16.1g11.7g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Korppujauho 42g153kcal4.4g31.2g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Pekoni atria283g992kcal42.5g0g85g0g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.7g8.3g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g7845kcal652g183g481.4g25g
Valittu annoskoko2550g3923kcal326g91.5g240.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna1275g1961kcal163g45.8g120.4g6.3g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731