Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Pekoni atria340g1190kcal51g0g102g0g
Porkkana 390g128kcal2.4g21.7g0.8g9.9g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g9414kcal782g219.4g577.8g30g
Valittu annoskoko3060g4707kcal391g109.7g288.9g15g
Annoskoko puolitettuna1530g2354kcal195.5g54.9g144.5g7.5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731