Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pekoni atria57g198kcal8.5g0g17g0g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1569kcal130.4g36.4g96.2g5g
Valittu annoskoko510g785kcal65.2g18.2g48.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna255g392kcal32.6g9.1g24.1g1.3g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731