Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Pekoni atria85g298kcal12.7g0g25.5g0g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2354kcal195.4g55g144.4g7.6g
Valittu annoskoko765g1177kcal97.7g27.5g72.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna383g588kcal48.9g13.8g36.1g1.9g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731