Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Kidneypapu, suolaliemessä100g110kcal7.8g18g0.5g8g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g160g154kcal12.8g22.4g1.3g12.8g
Paistijauheliha nauta 5%400g517kcal83.3g0g20g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g296g104kcal3g20.1g1.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g56g42kcal2.5g7.2g0.1g0g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3032g2447kcal227.4g164.6g93.6g67.2g
Valittu annoskoko1516g1224kcal113.7g82.3g46.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna758g612kcal56.9g41.2g23.4g16.8g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886