Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Kidneypapu, suolaliemessä150g165kcal11.7g27g0.8g12g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g240g231kcal19.2g33.6g1.9g19.2g
Paistijauheliha nauta 5%601g775kcal124.9g0g30g0g
Rypsiöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g445g156kcal4.4g30.2g2.2g6.2g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g84g62kcal3.8g10.8g0.2g0g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4548g3671kcal341.2g246.8g140.4g101.4g
Valittu annoskoko2274g1835kcal170.6g123.4g70.2g50.7g
Annoskoko puolitettuna1137g918kcal85.3g61.7g35.1g25.4g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886