Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kidneypapu, suolaliemessä175g193kcal13.7g31.5g0.9g14g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g280g269kcal22.4g39.2g2.2g22.4g
Paistijauheliha nauta 5%701g904kcal145.8g0g35g0g
Rypsiöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7g1.4kcal0g0.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g519g182kcal5.2g35.3g2.6g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g98g73kcal4.4g12.7g0.2g0g
Persilja 84g23kcal1.2g0.9g0.2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5306g4283kcal398.4g288.4g163.6g118g
Valittu annoskoko2653g2142kcal199.2g144.2g81.8g59g
Annoskoko puolitettuna1327g1071kcal99.6g72.1g40.9g29.5g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886