Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Kidneypapu, suolaliemessä200g220kcal15.6g36g1g16g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g320g308kcal25.6g44.8g2.6g25.6g
Paistijauheliha nauta 5%801g1033kcal166.6g0g40g0g
Rypsiöljy 45g397kcal0g0g44.8g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8g1.6kcal0g0.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g593g207kcal5.9g40.3g3g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g112g83kcal5g14.5g0.2g0g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6063g4895kcal454.8g329.4g187.2g135g
Valittu annoskoko3032g2447kcal227.4g164.7g93.6g67.5g
Annoskoko puolitettuna1516g1224kcal113.7g82.4g46.8g33.8g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886