Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Kidneypapu, suolaliemessä225g248kcal17.6g40.5g1.1g18g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g360g346kcal28.8g50.5g2.9g28.8g
Paistijauheliha nauta 5%901g1162kcal187.4g0g45g0g
Rypsiöljy 51g446kcal0g0g50.5g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Paprika punainen 360g106kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.8kcal0g0.6g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g667g233kcal6.7g45.3g3.3g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g126g93kcal5.7g16.3g0.3g0g
Persilja 108g30kcal1.5g1.2g0.2g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6822g5507kcal512g370.8g210.6g151.6g
Valittu annoskoko3411g2753kcal256g185.4g105.3g75.8g
Annoskoko puolitettuna1706g1377kcal128g92.7g52.7g37.9g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886