Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kidneypapu, suolaliemessä250g275kcal19.5g45g1.3g20g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g400g384kcal32g56g3.2g32g
Paistijauheliha nauta 5%1000g1290kcal208g0g50g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g10g2kcal0g0.6g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7572g6112kcal568.4g411.4g234g168.6g
Valittu annoskoko3786g3056kcal284.2g205.7g117g84.3g
Annoskoko puolitettuna1893g1528kcal142.1g102.9g58.5g42.2g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886