Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä25g28kcal2g4.5g0.1g2g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g40g38kcal3.2g5.6g0.3g3.2g
Paistijauheliha nauta 5%100g129kcal20.8g0g5g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g74g26kcal0.7g5g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g14g10kcal0.6g1.8g0g0g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g612kcal56.8g41.2g23.2g17g
Valittu annoskoko379g306kcal28.4g20.6g11.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna189g153kcal14.2g10.3g5.8g4.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886