Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kidneypapu, suolaliemessä63g69kcal4.9g11.3g0.3g5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g100g96kcal8g14g0.8g8g
Paistijauheliha nauta 5%250g323kcal52g0g12.5g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.6g0.9g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1893g1528kcal142g103g58.4g42.2g
Valittu annoskoko947g764kcal71g51.5g29.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna473g382kcal35.5g25.8g14.6g10.6g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886