Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)9g26kcal0.9g1.7g1.8g0g
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Keittojuures, Pirkka250g63kcal2.5g11.3g0.8g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g125g188kcal25.4g0g10g0g
Siirappi 6.3g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g723kcal65.2g56.4g26.4g13.2g
Valittu annoskoko1173g361kcal32.6g28.2g13.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna586g181kcal16.3g14.1g6.6g3.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139