Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g32kcal1.1g2g2.1g0.1g
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Keittojuures, Pirkka300g75kcal3g13.5g0.9g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g150g225kcal30.5g0g12g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g867kcal78.2g67.8g31.6g16g
Valittu annoskoko1407g433kcal39.1g33.9g15.8g8g
Annoskoko puolitettuna704g217kcal19.6g17g7.9g4g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139