Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)80g224kcal7.5g14.4g15.2g0.4g
Kaali, valkokaali2667g563kcal32g90.7g5.3g56g
Keittojuures, Pirkka2133g533kcal21.3g96g6.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g1067g1600kcal216.5g0g85.3g0g
Siirappi 53g161kcal0.1g39.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6162kcal554.8g481.2g224.4g112.8g
Valittu annoskoko10000g3081kcal277.4g240.6g112.2g56.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1540kcal138.7g120.3g56.1g28.2g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139