Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi657g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g37kcal1.2g2.4g2.5g0.1g
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Keittojuures, Pirkka350g88kcal3.5g15.8g1.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g175g263kcal35.5g0g14g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3283g1011kcal91g79.2g37g18.6g
Valittu annoskoko1642g506kcal45.5g39.6g18.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna821g253kcal22.8g19.8g9.3g4.7g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139