Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g42kcal1.4g2.7g2.9g0.1g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Keittojuures, Pirkka400g100kcal4g18g1.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g200g300kcal40.6g0g16g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g1156kcal104g90.2g42.2g21.2g
Valittu annoskoko1876g578kcal52g45.1g21.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna938g289kcal26g22.6g10.6g5.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139