Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi844g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g47kcal1.6g3g3.2g0.1g
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Keittojuures, Pirkka450g113kcal4.5g20.3g1.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g225g338kcal45.7g0g18g0g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4221g1301kcal117.2g101.4g47.4g23.8g
Valittu annoskoko2111g650kcal58.6g50.7g23.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna1055g325kcal29.3g25.4g11.9g6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139