Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.9g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Keittojuures, Pirkka50g13kcal0.5g2.3g0.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g25g38kcal5.1g0g2g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g145kcal13.2g11.2g5.4g2.6g
Valittu annoskoko235g72kcal6.6g5.6g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna117g36kcal3.3g2.8g1.4g0.7g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139