Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g53kcal1.8g3.4g3.6g0.1g
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Keittojuures, Pirkka500g125kcal5g22.5g1.5g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g250g375kcal50.8g0g20g0g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g1445kcal130.2g113g52.8g26.4g
Valittu annoskoko2345g722kcal65.1g56.5g26.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna1173g361kcal32.6g28.3g13.2g6.6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139