Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)23g63kcal2.1g4.1g4.3g0.1g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Keittojuures, Pirkka600g150kcal6g27g1.8g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g300g450kcal60.9g0g24g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g1734kcal156g135.4g63.2g31.8g
Valittu annoskoko2814g867kcal78g67.7g31.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1407g433kcal39g33.9g15.8g8g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139